miercuri, 19 mai 2021

"Un bărbat nu poate rămâne însărcinat" a scris pe Twitter un politician spaniol. Twitter i-a blocat contul pentru discurs de ură. [Ştiri din Antilume]

I'm Trans Masculine And Just Gave Birth to My First Child'  

Lui Francisco José Contreras, deputat al Partidului Vox de dreapta din Spania, i-a fost blocat contul său de Twitter timp de 12 de ore săptămâna trecută după ce a spus "un bărbat nu poate rămâne gravid", deoarece nu are "nici un uter nici ovare."

Comentariile lui Contreras au fost ca răspuns la un articol pe care l-a comentat pe platforma de social media despre un bărbat transgender care a anunțat că au fost un tată care a dat naștere unei fetițe.

Contreras a declarat într-un post de Facebook pe 11 mai că a primit un mesaj de la Twitter, care l-a informat că a încălcat politicile sale privind "discursul urii".

"Tweet odios (pe care am fost obligat să-l șterg) a fost unul care a spus: ′'Un bărbat nu poate rămâne gravid. Un bărbat nu are uter sau ovare", a scris Contreras ca răspuns la postarea respectivă. "Puteți vedea că biologia este deja fascistă. Data viitoare voi încerca 2 + 2 = 4."

Potrivit Twitter, Contreras a încălcat politica sa împotriva materialelor care amenință, hărțuiesc sau încurajează violența împotriva altor persoane pe baza rasei, originii etnice, naționalității, orientării sexuale, genului, identitatea de gen, religia, vârsta, dizabilitatea sau boala.

"Rețineți că repetarea stărilor implicite poate duce la suspendarea permanentă a contului dumneavoastră", a avertizat Twitter. "Du-te la Twitter acum pentru a rezolva problema cu contul tău."

Un purtător de cuvânt al Twitter a refuzat să comenteze.

Susținătorii lui Contreras au început #AManCannotBePregnant ca răspuns la decizia Twitter.

"Nu vom ceda în faţa Twitter impunând o viziune asupra lumii răsucită (și greșită antropologic)", a declarat Contreras pentru LifeSite News. "Vom continua să vorbim adevărul despre natura umană. Adevărul biologic nu ar trebui să fie considerat ca fiind un „discurs de ură”. E biologie, nu bigotism.

Sursa: https://www.foxnews.com/world/spanish-politician-suspended-by-twitter-after-saying-a-man-cannot-get-pregnant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultima modă în regatul diabolic al "genului": îndepărtarea chirurgicală a organelor genitale! (Ştiri din anti-lume)

  „Nullo” sau „smoothie” este termenul pentru bărbații care suferă o intervenție chirurgicală voluntară pentru a-și îndepărta organele gen...