joi, 2 iulie 2020

Omorârea premeditată a bătrânilor prin pandemie; detalii din 12 state.

Grippe espagnole: quand la pandémie était taboue - Le Soir Plus
In imagine, victime ale gripei spaniole.
 Conform OMS, suntem cam cu 84 % prea mulţi pe Terra. Eutanasia se aplică deja în mai multe state vestice cu o creştere semnificativă de la an la an.
Ca urmare a orgiei negre a pandemiei, bătrânii, bolnavii cronici, debilii de toate soiurile, indivizii asociali sau antisociali, cei fără resurse şi fără adăpost vor putea, fie din propria dorinţă, fie ca urmare a aplicării regulilor de igienizare şi sănătate publică, a celor de protecţie a naturii şi a politicii înţelepte a statului preocupat de protejarea populaţiei, să fie eutanasiaţi.
Un alt obiectiv este schimbarea structurii populaţiei prin intermediul unei eugenii de masă în rândul persoanelor în vârstă, care sunt reprezentanţii vechii lumi, ai tradiţiilor, identităţilor, creştinismului, cu noile generaţii fără experienţa unei societăţi totalitare şi formatate după cerinţele noi societăţi, care chiar luptă pentru o astfel de societate manipulaţi fiind să creadă că ea e viitorul luminos al omenirii.
Trupurile eutanasiaţilor  vor fi, după cum pemite legislaţia privind pentru noi metode de înhumare, transformate în îngrăşământ pentru agricultură. 
John Rappoport îmi sprijină acest comentariu cu prezentarea analizei făcute de John Pospichal, şi publicată sub titlul "Întrebări pentru apologeţii blocării”, postat la Medium.com.


[Este vorba de blocarea oamenilor în casă, spitale, case de sănătate şi oriunde altundeva prin măsuri ale stării de urgenţă. (n. trad.)]


Pospichal a examinat numărul total al mortalității pentru Austria, Belgia, Danemarca, Anglia și țara Galilor, Franța, Italia, Țările de Jos, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, Ecuador şi New York City.


Iată extrase din articolul său, pe care îl găsiţi în întregime la https://medium.com/@JohnPospichal/questions-for-lockdown-apologists-32a9bbf2e247 şi în care puteţi găsi diagramele evoluţiei deceselor în toate cazurile studiate.


Acum avem date privind mortalitatea în primele luni ale anului 2020 pentru multe țări și, după cum vă puteți aștepta, au existat creșteri abrupte asociate cu începutul pandemiei COVID-19 în fiecare dintre ele.


În mod surprinzător, aceste creșteri nu au început înainte ca blocările să fie impuse, ci după aceea. Mai mult, in aproape toate cazurile, au inceput imediat dupa aceea. De multe ori, mortalitatea a avut o tendință descendentă înainte cu o inversare bruscă a cursului după ce au fost decretate blocările prin stările de urgenţă.
... o constatare uimitoare...


Veți observa că doar numai după ce fiecare țară (sau oraș) a fost blocată, creșterile au început. Mai mult, au inceput imediat, si in aproape toate cazurile, abrupt.
 
Toate acestea ne conduc la următoarele întrebări, pe care le punem tuturor celor care continuă să apere folosirea blocărurilor ca mijloc eficient de a preveni decesele în exces.


De ce nu a existat o creștere semnificativă a mortalității, în orice țară pentru care avem date de încredere, înainte de începerea blocărilor?


De ce există o corelație precisă și exactă între începutul blocărilor și creșterea semnificativă a mortalității totale?


Cum se face că guvernele din fiecare țară au impus blocările exact în același timp în raport cu creșterea următoare abruptă a ratei totale de mortalitate a populației lor?


Cum se face ca acest moment din timp (adică, impunerea blocării) să cadă chiar înainte de această creştere abruptă?


Majoritatea încercărilor de a răspunde la aceste întrebări ar implica probabil afirmația că autoritățile din fiecare țară aveau o anumită notiune a răspândirii reale a virusului la începutul pandemiei. Dar acum știm că nu așa s-a întâmplat. În primele săptămâni și luni ale anului 2020, testarea a fost extrem de limitată. 
Acest lucru s-a bazat, parțial, pe presupunerea că virusul nu a fost încă răspândit. Pe măsură ce testarea a fost extinsă în mod sistematic, numărul rezultatelor pozitive a crescut, iar această creștere a fost considerată, în general, ca fiind corespunzătoare răspândirii efective a virusului.


Acum, testele post-mortem au arătat că virusul circulă — și a omorât — cu câteva săptămâni sau chiar cu câteva luni înainte de a fi fost detectat inițial în multe țări. Alți cercetători ajung la aceeași concluzie: răspândirea virusului a fost subestimată cu mult la începutul pandemiei.


Ceea ce ne conduce la întrebarea noastră finală:


Dacă autoritățile sanitare au subestimat cu mult răspândirea virusului la începutul pandemiei, de ce a așteptat totuși virusul până când au fost impuse blocări pentru a începe brusc uciderea la niveluri care au depășit decesele normale?


La ultima intrebare, vă voi răspunde eu: Nici un virus nu ar fi aşteptat. Nu vorbim despre un virus. Vorbim despre efectele bruște ale blocărilor.


Iar aceste efecte subite au strivit, întâi și imediat, pe cei mai vulnerabili oameni din aceste țări.


Bătrânii, care erau deja bolnavi de mai mulţi ani.


BLOCĂRILE AU FORȚAT DECESELE PREMATURE ALE PERSOANELOR ÎN VÂRSTĂ.


OAMENI CARE AU SUFERIT DE ANI DE ZILE DE ZILE DE BOLI MULTIPLE, CARE AU FOST TRATAȚI CU MEDICAMENTE TOXICE, ALE CĂROR SISTEME IMUNITARE AU FOST DEJA GRAV COMPROMISE...


ŞI CARE, DEODATĂ, SUNT INGROZIŢI DE ALŢI DOI FACTORI.. ― POSIBILITATEA UNUI DIAGNOSTIC COVID-19 ȘI IZOLAREA DE PRIETENI ȘI FAMILIE. ACEŞTI DOI FACTORI I-AU ÎMPINS PESTE MARGINEA PUTERILOR LOR ŞI AU MURIT.


În special în cămine de bătrâni, dar și în spitale, şi în casele lor.


Aceasta este adevărata față a "COVID".


Aşa s-ă făcut ca numărul cazurilor şi numărul morţilor sa fie umflate în toată lumea, pentru a da impresia unui virus circulând liber.


Fără aceste cifre uriașe, întreaga şaradă vicioasă a unei pandemii ar fi fost expusă și respinsă imediat.


Blocările sunt o metodă de ucidere.


Guvernatorii, primarii, președinții și premierii care au impus blocările - și în spatele lor, planificatorii "COVID" - au ucis (premeditat) bătrâni.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

V-aţi gândit vreodată că cei morţi şi cei nenăscuţi sunt membri ai societăţii egali cu cei vii? Dar fără glas? Că noi trebuie să vorbim pentru ei?

  Steven Kessler   Societatea a fost redusă la cei care trăiesc în prezent; dar, prin această reducere, a exclus democrația celor morți și n...