miercuri, 8 aprilie 2020

Nu vor fi reintegraţi social decât cei care au imunitate: Prin boală sau... prin vaccin. Trăiască libertatea bazată pe anticorpi!


 You will need a immunity certificate to travel. That s how Bill ...
Miliardarul Bill Ackman:  S-ar putea imagina o lume în următoarele luni, în care toată lumea este testată și, cu excepția celor compromişi imunitar, toţi se întorc la o viață mai normală, dar mai distanțată social.
Purtăm brățări sau avem un certificat de telefon care indică statutul nostru și urmărește infecțiile acolo unde apar..
."

Certificate de imunitate în întreaga lume vor fi probabil emise de guverne în primul rând pentru cei vindecaţi și pentru cetățenii care au dezvoltat rezistență la COVID-19.

Pentru persoanele care au contractat virusul și care s-au recuperat, şi care, în mod normal, dezvoltă anticorpi pentru a combate virusul, ar putea fi biletul lor de aur pentru a scăpa din regiunile care au măsuri și blocaje sociale stricte.

Imaginați-vă doar că certificatele de imunitate acordate de guverne persoanelor care s-au recuperat sau au dezvoltat rezistența la virus ar putea fi considerate pașapoarte speciale care le vor permite să călătorească liber în state, țări și sau în lume — în timp ce toți ceilalți rămân înghesuiţi în casele lor sau în buncărele lor apocaliptice.

Unele dintre primele discuții în acest sens au început în Regatul Unit. Guvernul ar putea introduce pașapoarte de imunitate în rândul britanicilor care au contractat virusul și s-au recuperat pentru a putea reintra în economie, a informat The New York Times.

(Un certificat de imunitate) este un lucru important pe care îl vom face și la care ne gândim ...., a declarat ministrul sănătății, Matt Hancock, la o conferință de presă organizată de Downing Street.

E prea devreme pentru ca stiinţa să fie capabilă să ofere claritate în acest sens. Aș dori să nu putem decât să ne putem baza pe faptul că știința nu este încă suficient de avansată", a afirmat Hancock.
Purtătorul de cuvânt al primului Ministru Boris Johnson a declarat că Marea Britanie a făcut toate eforturile necesare pentru a determina cât de fezabile vor fi pașapoartele de imunitate.
Hancock a afirmat că un test de sânge este în curs de dezvoltare, care ar putea testa dacă oamenii aveau deja virusul sau aveau anticorpii care i-ar face rezistenți la infecție.

În Germania, cercetătorii pregătesc un studiu pentru a vedea dacă persoanele care sunt deja imune la virus ar putea reintra în câmpul muncii și ar putea primi pașapoarte de imunitate.

În Italia, președintele conservator al regiunii Veneto din nord-estul țării a propus un pașaport de imunitate pentru persoanele care posedă anticorpi care demonstrează că sunt rezistente la virus.

Fostul prim-ministru, Matteo Renzi, a numit-o "Legitimația Covid" pentru cei neinfectați care se pot întoarce la viața lor normală.

Pașapoartele de imunitate și „blocările intermitente” ar putea deveni realitate în lunile, trimestrele sau cel puțin în următorii câțiva ani – deoarece virusul ar putea rămâne mult mai mult decât au anticipat mulți.

Discuțiile despre aceste pașapoarte speciale au apărut săptămâna  trecută în politica americană, când președintele grupului democrat din Camera deputaților, Mike Stewart, a cerut guvernatorului din Tennessee Bill Lee să implementeze un "certificat de imunitate" pentru primii vindecaţi și pentru angajaţii din domeniul sănătății.

Stewart a spus că persoanele care au anticorpi și sunt imune la virus ar trebui deplasate în prima linie.

Trebuie să obținem resursele necesare pentru a testa toți lucrătorii din domeniul asistenței medicale, astfel încât să știm care dintre ei pot lucra fără teama de COVID-19 și care dintre ei au nevoie de protecție maximă împotriva VIRUSULUI, a declarat Stewart.

Și ca o confirmare mai mare ca pasapoartele de imunitate vor fi următorul mare lucru in lumea occidentala, sau poate peste tot in lume îl avem pe Bill Gates în 24 martie, oferind un interviu de 50 de minute lui Chris Anderson, curatorul de la TED, ong care organizează  TED Talks.

La minutul 34:14, Gates discută despre cum va fi viitorul într-o lume post-corona. El a declarat:
În cele din urmă, ceea ce ne trebuie este să certificăm cine este o persoană recuperată, cine este o persoană vaccinată...
...Pentru ca nu vrei ca oamenii să se plimbe printr-o lume în care vei avea unele ţări care nu-l vor avea sub control, din nefericire.
Nu vrei să blochezi complet capacitatea oamenilor de a merge acolo și de a se întoarce și de a se deplasa.
Astfel, în cele din urmă, va exista această dovadă a imunității digitale care va facilita redeschiderea globală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Milioane de cetăţeni din UE se roagă pentru victoria lui Putin

Încă în șoaptă, atitudinile est-europene față de războiul din Ucraina încep să se întoarcă în favoarea Rusiei sau, cel puțin, să se îndepărt...