joi, 20 mai 2021

Sinuciderile copiilor au crescut cu până la 200 % în Canada în timpul panemiei [Ştiri din Antilume]

 

Numărul tinerilor din Canada care au încercat să se sinucidă a crescut cu 100 până la 200% în timpul pandemiei de coronavirus și a restricțiilor ulterioare, potrivit organizațiilor caritabile și spitalelor, care avertizează asupra unei crize a tinerilor. 

Children First Canada – o organizație de caritate care pledează pentru binele tinerilor – a avertizat prin campania sa Pink Code că au existat “efecte devastatoare asupra sănătății mentale și fizice a copiilor.” 
Organizația de caritate a susținut că o combinație de închideri de școli, lipsa de sport și alte activități de divertisment fizic, precum și izolarea de prieteni și de familie au creat o criză masivă în rândul tinerilor din Canada, inclusiv o creștere cu 200% a abuzului de substanțe, o creștere cu 100% a cazurilor de abuz asupra copiilor, şi o creștere cu 100% a tentativelor de sinucidere în rândul tinerilor – care ar putea fi de fapt tot 200%, potrivit Spitalului de copii McMaster.
În plus, 70% dintre tinerii cu vârste cuprinse între șase și 18 de ani au declarat că pandemia le-a afectat sănătatea mintală. 
Children First împreună cu un grup de spitale pentru copii, declară acum o criză a tinerilor și solicită redeschiderea școlilor și a altor facilități, precum și relaxarea restricțiilor. Cel puțin opt spitale și organizații din întreaga țară au sprijinit campania. 
Comentatorii și-au exprimat de mult timp îngrijorarea cu privire la impactul blocărilor coronavirus și restricțiilor asupra tinerilor și adulților din întreaga lume. 
În luna februarie, British Journal of Psychiatry a raportat că aproape unul din patru tineri a spus că s-a auto-vătămat în ultimul an, și au existat o serie de cazuri mult mediatizate de sinucideri ale tinerilor din cauza izolării sociale în lockdown. 
În Rusia, numărul adulților care solicită asistență psihologică a crescut cu aproape 30% în timpul pandemiei, iar sondajele au constatat că sănătatea mintală americană se află la cel mai scăzut nivel de zeci de ani.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultima modă în regatul diabolic al "genului": îndepărtarea chirurgicală a organelor genitale! (Ştiri din anti-lume)

  „Nullo” sau „smoothie” este termenul pentru bărbații care suferă o intervenție chirurgicală voluntară pentru a-și îndepărta organele gen...