miercuri, 26 mai 2021

Ultima modă în regatul diabolic al "genului": îndepărtarea chirurgicală a organelor genitale! (Ştiri din anti-lume)

 


„Nullo” sau „smoothie” este termenul pentru bărbații care suferă o intervenție chirurgicală voluntară pentru a-și îndepărta organele genitale. Deși încă foarte de nișă, numărul de „entuziaști de modificare genitală“ este, aparent, în creștere. Gregg (nu numele său real) i-a vorbit lui Queerty despre experiența sa de operație de anulare. El descrie modul în care medicii elimină testiculele, scrotul și penisul unui pacient înainte de acestea, "în esență, doar coase pielea în sus într-o linie verticală foarte strânsă, care în timp dispare. Dacă chirurgul este bun, nu există în final nici o cicatrice  și au mutat uretra în jos undeva între picioare. " 
Membrii comunității nullo nu sunt transgender; ei nu sunt în căutarea de a înlocui un penis cu un vagin - deși studiile sugerează că unii, mai târziu, vin să se identifice ca femei. Mai degrabă o identificare ca neutru din punct de vedere al genului.  Align Surgical Associates, un serviciu medical din SUA specializat în chirurgia de realiniere de gen, explică: 
"În timp ce mulți pacienți ar putea fi interesați de tranziția în identitatea de sex masculin sau feminin, există o mulțime de persoane care simt că identitatea lor de gen nu se conformează destul într-o direcție sau alta. Chirurgia de anulare a sexului poate permite pacienților care nu se conformează să se bucure de o zonă genitală relativ netedă.” 
Anularea este prezentată ca o modalitate pentru persoanele neconforme de gen „să se bucure de un corp care arată în exterior mai aproape de modul în care se simt în interior.” 
Mulți dintre noi doresc un corp care să arate în exterior așa cum ne simțim în interior. Asta mă motivează să ies din pat și să alerg în cele mai multe dimineți. Dar, în același timp, acceptăm realitatea fizică și limitările corpului pe care le avem. Indiferent cât de mult alerg, nu voi deveni niciodată mai înalt sau mai tânăr. Sânii mei nu vor deveni mai mari și nici nu voi deveni bărbat. Sigur, oamenii "îmbunătăţi" corpurile lor cu farduri, dietă şi regimuri de exercitii fizice, și, uneori, chiar și cu injecții anti-rid sau chirurgie plastică. 
Dar îmbunătăţirea aspectului nu este același lucru cu negarea realității. Anulându-ţi organele genitale refuzi să accepţi realitatea biologică și socială fundamentală de a fi de sex masculin sau feminin. Trebuie să insistați ca lumea să vă fie conformă, mai degrabă decât să vă daţi după lume.  Practica de a elimina părți ale corpului perfect sănătoase din astfel de fantezii este, în cel mai bun caz, etic discutabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vremea distrugerii - Păstrarea credinţei ortodoxe

    Semnele strigătoare la cer ale vremurilor Fiind conștient de efortul pentru un guvern mondial unic de mai bine de patruzeci de ani, este...