miercuri, 19 mai 2021

O substanţă extrem de toxică în vaccinul Moderna [Ştiri din Anti-lume]

 


Se numește SM- 102. 
Verificând dacă se află în vaccinul Moderna COVID, găsesc un document CDC 12/30/20 intitulat: “Vaccinurile COVID-19: Actualizare privind reacțiile alergice, Contraindicații și precauții.” 
Dacă derulați în jos la jumătatea documentului, veți vedea o diagramă cu titlul, "Ingrediente incluse în vaccinurile ARNm COVID." (pg 20) 
Partea dreaptă a graficului arată ingredientele din vaccinul moderne. Al cincilea ingredient în jos este «SM-102: heptadecan-9-yl 8-((2-hidroxietil) (6 4-axo-6-(undeciloxi) hexil) amino) octanoat.» 
Acum mergem la un document publicat de către societatea chimică Cayman din Ann Arbor, Michigan: “Fișa de date de siguranță conform OSHA HCS.” (04/11/2021).
Această fișă de date prezintă efectele SM- 102. Iată este nota de deschidere: "Numai pentru uz de cercetare, nu pentru uz uman sau veterinar."

Departe de a fi reconfortant.

Apoi fișa cu date de securitate prezintă efectele adverse ale SM-102. De exemplu: "Suspectată că ar provoca cancer. Susceptibilă de a dăuna fertilității sau fătului. Provoacă leziuni ale sistemului nervos central, rinichilor, ficatului și sistemului respirator prin expunere prelungită sau repetată. Foarte toxică pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung.”

Mai multe lucruri de menționat aici. În primul rând, despre ce nivel de dozare și despre ce durată de expunere la SM-102 vorbim? Detaliile privind acești factori de toxicitate trebuie să fie cunoscute. Totuşi, toate acestea sunt suprimate de faptul că SM-102 este INJECTAT în organism prin vaccinul MODERNA. Nu vorbim doar despre inhalare sau contact cu pielea. 
Evident, corpul uman are niveluri de apărare împotriva atacului. În cazul unei injecții, un număr de astfel de niveluri sunt ocolite. 
Și odată adânc în corp, unde se deplasează SM-102 care provoacă daune de-a lungul întregului său drum? 
Mă îndoiesc că fișa tehnică de securitate de la Cayman ar fi luat vreodată în considerare  posibilitatea injectării SM-102. 
Experții și autoritățile ne vor asigura că SM-102 este sigur. Ei vor spune că numai cantități minuscucle sunt injectate. Ei vor spune că studiile clinice ale vaccinului nu au dezvăluit probleme. Ei vor repeta ca un papagal, din nou și din nou, așa cum fac întotdeauna: "Sigur și eficient."

Te plimbi pe un drum de țară. Vezi un șarpe care se află chiar în fața ta. El ridică încet capul și se uită la tine. Pe capul său citeşti cuvintele: “Autorizația de utilizare de urgență acordată.”
 
 
Lincul către documentul Cayman:  https://www.caymanchem.com/product/33474/sm-102
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultima modă în regatul diabolic al "genului": îndepărtarea chirurgicală a organelor genitale! (Ştiri din anti-lume)

  „Nullo” sau „smoothie” este termenul pentru bărbații care suferă o intervenție chirurgicală voluntară pentru a-și îndepărta organele gen...