vineri, 21 mai 2021

Decesele puse pe seama covid ar fi putut fi cu 85 % mai puţine dacă autorităţile se ocupau de tratarea bolii nu de măşti, lockdown, distanţare socială şi vaccinuri

 

În emisiunea de mai jos “Tucker CarlsonToday,” comentatorul Tucker Carlson de la Fox News întreabă, “Unde este conversația despre tratamentul de COVID-19? S-a discutat despre măşti, distanţare socială, lockdown, vaccinare, dar nu s-a discutat despre boala însăşi, despre dacă şi cum poate fi ea tratată”.

Carlson l-a intervievat pe Dr. Peter McCullough, consultant, cardiolog și directorul medical adjunct la "Centrul Medical al Universității Baylor" din Dallas, Texas. McCullough este cunoscut pentru a fi unul dintre primii cinci cercetători medicali cei mai publicaţi în SUA.
McCullough a publicat primele sale constatări cu privire la modul de a opri spitalizările şi decesele COVID și în American Journal of Medicine în august 2020. Astăzi, lucrarea sa rămâne cel mai descărcat și utilizat document, pe durata pandemiei, de la American Journal of Medicine. 
McCullough, care a tratat mulți pacienți COVID, i-a declarat lui Carlsoncă există "o amnezie globală" în ceea ce priveşte posibilitatea de a trata pacienții cu COVID-19. Există tratamente ambulatorii eficiente, a declarat McCullough, inclusiv anticorpi monoclonali, cum ar fi Regeneron și anti-contagioşi intracelulari, inclusiv hidroxiclorochină.

McCullough a spus:

“Ceea ce m-a frustrat, a fost că în mass-media tot ce am auzit despre a fost desprereducerea răspândirii, și apoi despre vaccinare. Nu am auzit niciodată despre tratarea pacienților bolnavi.” 
Dacă ar fi existat mai mult accent pe tratarea pacienților bolnavi, a declarat McCullough, tratamentul precoce ar fi putut preveni până la 85% din decesele cauzate de COVID. În schimb, a spus el, există o “suprimare incredibilă a tratamentului precoce pentru covid în literatura medicală”. 
McCullough scoate în evidență “scandalul Surgisphere”, în care Lancet a publicat un studiu fals al unei dubioase companii din SUA numită Surgisphere, care constata, în mod fals, că hidroxiclorochina ar putea dăuna oamenilor spitalizați cu COVID. 
Lancet a publicat o retractare, spunând doar că nu a putut verifica datele, dar nu a cerut scuze şi nu a explicat modul în care a fost publicat studiul, sau influența pe care ar fi putut avea la nivel global cu privire la tratamentul precoce al COVID, a spus McCullough. 
Urmăriți emisiunea lui Tucker Carlson aici:
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultima modă în regatul diabolic al "genului": îndepărtarea chirurgicală a organelor genitale! (Ştiri din anti-lume)

  „Nullo” sau „smoothie” este termenul pentru bărbații care suferă o intervenție chirurgicală voluntară pentru a-și îndepărta organele gen...