joi, 2 aprilie 2020

Un scenariu din 2010 al Fundaţiei Rockefeller despre o pandemie, carantine, blocaj economic şi măsuri represive

 Oligarhia, statul din umbra si Noua ordine mondiala… Mostenirea ...Toată lumea vorbește, cu multă bună intuiție despre Event 21, scenariului unei pandemii, discutat în octombrie 2019 la centrul John Hopkins şi finanţat printre altele, alături de o mulţime de instituţii ale SUA şi ong-uri ale elitelor globaliste, de Fundaţia Rockefeller. 

Dar nu am observat nicio menţiune despre un raport extrem de relevant publicat fix cu un deceniu în urmă de chiar Fundația Rockefeller, unul dintre principalii finanțatori ai eugeniei din lume, ai educaţiei sexuale, ideologiei genului, şi creatori de OMG-uri (organisme modificate genetic), printre altele.

Raportul în cauză are titlul „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”. Acesta a fost publicat în mai 2010 în cooperare cu Global Business Network a futurologului Peter Schwartz. Raportul contine 4 diferite scenarii de viitor al omenirii afectate de o pandemie, dezvoltate de Schwartz şi compania. Primul scenariu poartă titlul şocant, LOCK STEP (BLOCAREA): O lume cu un control guvernamental mai strict și cu o conducere mai autoritară, cu inovare limitată și o tot mai mare împotrivire din partea cetățenilor. Interesant şi cunoscut, nu?

Scenariul Schwartz afirmă: În 2012, pandemia pe care lumea o anticipase de ani de zile a lovit în sfârșit. Spre deosebire de H1N1 din 2009, această nouă tulpină de gripă – provenind de la gâștele sălbatice – a fost extrem de virulentă și mortală. Chiar și naţiunile cel mai bine pregătite pentru o pandemie au fost rapid copleșite atunci când virusul s-a răspândit în întreaga lume, infectând aproape 20% din populația mondială și ucigând 8 milioane în doar șapte luni… El continuă: Pandemia a avut, de asemenea, un efect mortal asupra economiilor: Mobilitatea internațională atât a persoanelor, cât și a bunurilor s-a blocat, afectând grav industrii precum turismul și întrerupând lanțurile de aprovizionare globale. Chiar și la nivel local, clădirile de magazine şi de birouri,în mod normal pline de freamăt sunt goale luni de zile, fără angajați și clienți. 
......
Cu toate acestea, câteva țări s-au descurcat mult mai bine – în special China. Impunerea și aplicarea rapidă de către guvernul chinez a carantinei obligatorii pentru toți cetățenii, precum și închiderea imediată și aproape ermetică a tuturor granițelor au salvat milioane de vieți, stopând răspândirea virusului mult mai devreme decât în alte țări și permițând o redresare mai rapidă după pandemie.
Guvernul Chinei nu a fost singurul care a luat măsuri extreme pentru a-și proteja cetățenii de riscuri și expunere. În timpul pandemiei, liderii naționali din întreaga lume și-au impus autoritatea și au impus reguli și restricții, de la purtarea obligatorie a măștilor de față la verificarea temperaturii corpului la intrările în spații comune, cum ar fi gări și supermarketuri. Chiar și după ce pandemia s-a estompat, controlul și supravegherea mai autoritară a cetățenilor și activităților acestora au rămas în vigoare și chiar s-au intensificat. Pentru a se proteja de răspândirea problemelor din ce în ce mai globale – de la pandemii și terorism transnațional la crize de mediu și la creșterea sărăciei – liderii din întreaga lume au trecut la o conducere autoritară.”
 Am vrut să vă prezint acest raport nu pentru a dovedi o presupusă declanşare intenţionată a pandemiei, variantă foarte posibilă, dar, deocamdată greu demonstabilă, ci pentru a arăta, celor care nu ştiu/cred, că există încă de mult timp scenarii pregătite pentru astfel de situaţii declanşate întâmplător.   Şi că ticăloşia este aceeaşi şi la fel de premeditată, fie că vorbim de o variantă sau de cealaltă. Succes la investigaţii! Şi sănătate!
Nu vă temeţi!
Doamne ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vremea distrugerii - Păstrarea credinţei ortodoxe

    Semnele strigătoare la cer ale vremurilor Fiind conștient de efortul pentru un guvern mondial unic de mai bine de patruzeci de ani, este...