miercuri, 21 decembrie 2022

"Contagiunea catastrofală" . ENTERO 2025" vine după copiii cu imunitatea compromisă în anii 2020-2022.


de  Rhoda Wilson

Virusul din această ultimă simulare de "pandemie", numit Enterovirus, este mai mortal decât COVID-19 și afectează în mod disproporționat copiii și tinerii.

După ce au conceput, pregătit și lansat un virus care a fost deosebit de eficient în uciderea persoanelor în vârstă și bolnave, aceeași bandă de bioterorism își telegrafiază acum planul de a se lua de copii. Acum că populația tânără a fost suficient de bine injectată cu arma biologică cu ucidere lentă, astfel încât sistemele lor imunitare să fie compromise, următoarea "pandemie" de Enterovirus sau ENTERO-25 poate fi mult mai bine direcționată către populația tânără.

Marea Resetare este, în esență, Marea exterminare, iar PSYOP-CLIMATE-CHANGE este soluția sa finală, imediat după ce ENTERO-25 va devasta ceea ce a mai rămas din populațiile afectate de VAIDS.Centrul Johns Hopkins pentru Securitate Sanitară, în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății ("OMS") și Fundația Bill & Melinda Gates, a desfășurat "Catastrophic Contagion", un exercițiu pentru pandemie la Bruxelles, Belgia, la 23 octombrie 2022.

Vă mai amintiți Event 201? În ultimii 20 de ani, au avut loc cel puțin patru exerciții de masă pandemice, cum ar fi "Dark Winter", "Atlantic Storm", "Clade X" și, cel mai faimos, "Event 201".


Acest ultim exercițiu a simulat o serie de întâlniri ale consiliului consultativ de urgență în domeniul sănătății al OMS, abordând o pandemie fictivă plasată "într-un viitor apropiat".

Participanții s-au confruntat cu modul în care trebuie să răspundă la o epidemie localizată într-o parte a lumii, care apoi s-a răspândit rapid, devenind o pandemie cu o rată de mortalitate mai mare decât Covid-19 și afectând în mod disproporționat copiii și tinerii. [sublinierea ne aparține]

Centrul pentru Securitate Sanitară, "Contagiunea catastrofală"

Virusul 2025 se numește Sindromul respirator epidemic sever cu enterovirus. Acronimul este SEERS.

Un scurt film de prezentare la adresa https://youtu.be/M-skwhRFWe0

Potrivit site-ului, singurul alt videoclip referitor la Contagiunea catastrofală publicat de Centrul pentru Securitate Sanitară este unul intitulat "Valoarea exercițiilor", vizionabil AICI. Ambele videoclipuri, deși sunt încărcate pe YouTube, sunt "nelistate", ceea ce înseamnă că apar atunci când se face o căutare a lor pe YouTube. "Doar cei care cunosc link-ul îl pot vedea".

În secțiunea "Lecții învățate" a exercițiului "Contagiune catastrofală" se precizează:

Liderii trebuie să se pregătească acum pentru a lua decizii dificile, de importanță critică, cu informații limitate în primele zile ale următoarei pandemii, pentru a crește șansele ca o epidemie periculoasă să poată fi stăpânită la sursă.

Pentru a reuși să stăpânească cu succes o astfel de epidemie, ar trebui să se ia măsuri decisive și îndrăznețe în fața unor date incomplete, a unei incertitudini științifice ridicate și a unei potențiale rezistențe politice.

... pregătirea din timp pentru a reacționa eficient și exersarea prin exerciții de masă și operaționale la nivel înalt ar trebui să înceapă acum.

Acestea nu sunt decizii pur științifice și de sănătate publică; ele vor fi luate de lideri în contextul unor realități politice, economice și sociale care pot fi anticipate și luate în considerare în avans. [sublinierile ne aparțin]

Nu "dacă" va exista o altă pandemie, ci, implicit, "când" va avea loc următoarea pandemie. De fapt, de ce să așteptăm următoarea pandemie? De ce să nu începem acum exercițiile operaționale?

Și "potențiala rezistență politică"?!

În continuare, se evidențiază globalizarea și cenzura informațiilor pe care le consideră "dezinformare":

    Țările ar trebui să creeze o rețea globală de lideri profesioniști în domeniul sănătății publice care să colaboreze pentru a îmbunătăți pregătirea și răspunsul la epidemii și să depună eforturi pentru a ajunge la un consens asupra aspectelor științifice înainte de următoarea epidemie majoră.

    Țările ar trebui să acorde prioritate eforturilor de creștere a încrederii în guvern și în sănătatea publică; de îmbunătățire a eforturilor de comunicare în domeniul sănătății publice; de creștere a rezilienței populațiilor în fața informațiilor înșelătoare și de reducere a răspândirii dezinformărilor dăunătoare.

    Țările trebuie să colaboreze pentru a anticipa această amenințare și să se pregătească pentru a o combate cu propriile legi și proceduri. [sublinierile ne aparțin]


Așadar, ce propun ei?  Schimbarea legilor naționale pentru a se adapta planului global?

Și, bineînțeles, OMS a făcut o treabă atât de fantastică în timpul erei Covid, încât trebuie să joace un rol mai important data viitoare:

 Statele membre ale OMS ar trebui să consolideze sistemele internaționale de partajare și alocare a resurselor limitate de sănătate publică. Colaborări globale revoluționare, cum ar fi ACT-Accelerator și COVAX, au fost lansate în timpul pandemiei Covid-19. Cu toate acestea, liderii din domeniul sănătății publice încă nu au încredere în abordările actuale pentru a aloca în mod echitabil contramăsurile medicale în timpul unei viitoare pandemii. trebuie să consolidăm capacitățile de producție, distribuție și administrare în întreaga lume, acordând o atenție deosebită țărilor cu infrastructură precară. Acest lucru ar trebui să se întâmple acum ...

Se concluzionează: Este clar din Contagiunea catastrofală că, chiar și după impactul teribil al Covid-19, trebuie să se facă mai multă muncă de pregătire, să se ia noi decizii și să se aloce resurse suplimentare. Trebuie să extindem limitele capacității noastre de reacție.

Care este principala lecție pe care ar trebui să o tragem din exercițiul Contagiune catastrofală? Pur și simplu, ei vin după copii!

Participanți din trecut și din prezent 

Participanții au fost 10 actuali și foști miniștri ai sănătății și înalți funcționari din domeniul sănătății publice din Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India și Germania, precum și Bill Gates:

 Anita Cicero (vezi poziţia  2 de mai jos)
 Awa Marie Coll Seck
 Bill Gates
 Donald Kaberuka
 Johanna Hanefeld
 K. Vijay Raghavan
 Luis Gomes Sambo
 Mike Ryan (WHO)
 Mark Dybul
 Muhammad Ali Pate
 Poh Lian Lim (COVAX)
 Tolbert Geewleh Nyenswah
 Tom Frieden (Senior Fellow al Global Health la Council on Foreign Relations)
Tom Inglesby (vezi poziţia 18 de mai jos)

Event 201: 15 lideri mondiali din domeniul afacerilor, al guvernelor și al sănătății publice au participat la exercițiul de simulare.  În plus, a existat și "echipa de exercițiu":

 Andrea Lapp
 Anita Cicero
(vezi poziția 1 de mai sus)
 Caitlin Rivers
 Carol Miller
 Crystal Watson
 Diane Meyer
 Eric Toner
 Jackie Fox
 Jeffrey French (pentru Bill and Melinda Gates Foundation)
 Julia Cizek
 Margaret Miller
 Matthew Shearer
 Matthew Watson
 Randy Larsen
 Richard Bruns
 Ryan Morhard
 Tara Kirk Sell
 Tom Inglesby (vezi poziția 14 de mai sus)

Imaginea de mai jos dă mai multe informaţii despre membri Echipei de exerciţii de la Event 201.  

 Într-o discuție pe Twitter și, din nou, într-un articol, ThreadsIrish a comparat participanții la Evenimentul 201 cu cei de la Catastrophic Contagion, menționând, în același timp, legătura cu Forumul Economic Mondial:

weforum.orgTom Inglesby - Agenda ContributorThe World Economic Forum is an independent international organization committed to improving the state of the world by engaging busines...
11:00 AM ∙ Dec 19, 2022
20Likes4Retweets

Image
Image
11:00 AM ∙ Dec 19, 2022
35Likes7Retweets

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

V-aţi gândit vreodată că cei morţi şi cei nenăscuţi sunt membri ai societăţii egali cu cei vii? Dar fără glas? Că noi trebuie să vorbim pentru ei?

  Steven Kessler   Societatea a fost redusă la cei care trăiesc în prezent; dar, prin această reducere, a exclus democrația celor morți și n...