luni, 19 decembrie 2022

Epidemia morţii subite. Mafia globalistă îşi execută chiar şi servitorii corporatişti (reziştii). De ce? Pentru că nu mai are nevoie de toţi.


Cercetările din industria asigurărilor din 2016 au concluzionat că deținătorii de polițe de viață de grup mor la o treime din rata de mortalitate a populației generale din SUA, deci sunt cei mai sănătoși dintre noi. Deținătorii de polițe de asigurare de viață de grup sunt cei angajați în cadrul companiilor Fortune 500, care tind să fie mai tineri și bine educați

În 2020, populația generală a SUA avea o mortalitate excesivă mai mare decât deținătorii de polițe de viață de grup, dar în 2021, situația s-a inversat. Persoanele cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani din rândul deținătorilor de polițe de viață de grup au înregistrat brusc un exces de mortalitate de 40%, față de 32% în rândul populației generale. Pe scurt, un subset mult mai sănătos al populației a murit brusc la o rată mai mare decât populația generală
    Statisticile americane privind invaliditatea sunt la fel de revelatoare. În cei cinci ani de dinaintea COVID, rata lunară de invaliditate a fost cuprinsă între 29 și 30 de milioane. După injecțiile COVID, tendința de invaliditate s-a schimbat dramatic. În septembrie 2022, existau 33,2 milioane de americani cu dizabilități - un plus de 3,2 milioane până la 4,2 milioane - o rată de schimbare cu trei deviații standard din mai 2021
    Din mai 2021, populația totală a SUA a înregistrat o creștere de 11% a dizabilităților, în timp ce persoanele angajate - care reprezintă aproximativ 98 de milioane dintr-o populație totală de aproximativ 320 de milioane - au înregistrat o rată de creștere a dizabilităților de 26%. Așadar, a fost introdus ceva în forța de muncă care a făcut ca persoanele de vârstă activă să moară

Edward (Ed) Dowd a fost analist și manager de fonduri la BlackRock, cel mai mare administrator de active din lume. Cu peste 10.000 de miliarde de dolari în active, BlackRock deține o putere financiară mai mare decât orice altă țară din lume, cu excepția SUA și a Chinei.

Dowd are un talent deosebit pentru a vedea tendințele și a reușit să crească activele pe care le-a gestionat în perioada în care a lucrat la BlackRock de la 2 miliarde de dolari la 14 miliarde de dolari. În urmă cu zece ani, a părăsit BlackRock, s-a mutat în Maui și a devenit antreprenor. Mai recent, a devenit un denunțător împotriva injecțiilor COVID și a corupției Big Pharma.

În noua sa carte, "Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022", fostul manager de fonduri de la BlackRock, Edward Dowd, detaliază datele care arată că injecțiile COVID sunt o crimă împotriva umanității.

Aveți mai jos câteva fragmente dintr-un interviu, luat de foarte cunoscutul Joseph Mercola, în care Dowd detaliază rezultatele cercetării sale şi cum a ajuns la acestea. Aveţi aici şi un link către întreg video-interviul: https://www.bitchute.com/video/teg6UHTOLxAt/

 "Când acest produs [injecțiile COVID] a fost lansat pe piață, am fost foarte suspicios, pentru că știu multe despre îngrijirea sănătății", spune Dowd. "Am fost pe Wall Street și obișnuiam să analizez acțiunile din domeniul sănătății. Știam că vaccinurile normale au nevoie de 7 până la 10 ani pentru a-și dovedi eficacitatea și siguranța.

Acesta era un vaccin experimental, o terapie genetică netradițională care nu fusese niciodată testată pe oameni. Am citit literatura de specialitate privind testele pe animale și am constatat că acestea erau o abominație. Apoi, acest lucru a fost aprobat în 28 de zile. Au scăpat de grupul de control. Știam că era vorba de Operațiunea Warp Speed, așa că am fost foarte suspicios de la bun început în legătură cu toată această afacere.

Apoi, la începutul anului 2021, am început să aud de la prieteni și rude îndepărtate anecdote că oamenii se îmbolnăvesc și/sau se rănesc, sau mor. Am început să citesc despre morțile bruște ale atleților, [și] am suspectat imediat vaccinul. Nu aveam datele pe care le am acum, dar mi-am spus: "Știi, o să mă uit la rezultatele companiilor de asigurări, la rezultatele caselor funerare".

Asta a dus în cele din urmă la statisticile privind mortalitatea excesivă ... Sunt cunoscut ca 'tipul cu mortalitatea excesivă' chiar acum. Ceea ce am învățat din experiența mea personală este că Pharma este, în general, în mare parte frauduloasă. Majoritatea medicamentelor care au fost aprobate de FDA [Administrația americană pentru alimente și medicamente] nu sunt chiar atât de sigure și eficiente.

Sunt nevoiți să retragă atât de multe medicamente în fiecare an. FDA a fost capturată în totalitate de industria farmaceutică. Între 70 și 75% din brațul farmaceutic de aprobare a medicamentelor al FDA provine din taxele farmaceutice, direct de la companii, așa că a fost corupt de mult timp.

Acum este expusă în primul rând pentru că [injecția COVID] rănește și ucide un număr atât de mare de oameni. Este greu de ascuns acest lucru ... Această fraudă este dezvăluită și este acolo pentru ca oamenii să o vadă, dar este doar în camera de ecou. Mass-media mainstream este încă îndatorată marilor companii farmaceutice din cauza tuturor cheltuielilor publicitare și a factorilor de decizie politică guvernamentali ... [care] vor ca acest lucru să dispară.

Din punctul meu de vedere, există o mușamalizare uriașă. Datele despre care voi vorbi astăzi sunt acolo pentru ca autoritățile sanitare mondiale să le vadă. Ele văd ceea ce văd și eu, iar în acest moment este vorba de neglijență, de abuz, de mușamalizare și de crimă.

De aceea mă aflu aici, pentru că nu cred că cineva are dreptul să-mi spună ce să fac cu corpul meu și nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat cu adevărat. Cifrele pe care vi le voi dezvălui reprezintă acum o problemă de securitate națională."

Asigurarea de viață de grup este o afacere profitabilă pentru companiile de asigurări, deoarece ratele de deces au fost, din punct de vedere istoric, foarte previzibile. În Statele Unite, forța de muncă civilă disponibilă este de aproximativ 164 de milioane de persoane în total. Dintre acestea, 98 de milioane sunt efectiv angajate, iar din aceste 98 de milioane, doar un mic subset are de fapt o asigurare de viață de grup.

"Acești oameni sunt un subansamblu minuscul din cele 98 de milioane, pentru că aceștia sunt lucrătorii de la cele mai bune corporații cu acces la cele mai bune servicii medicale. Sunt foarte bine educați și angajați, iar pentru a fi angajat trebuie să ai o anumită măsură de sănătate.

Industria a făcut cercetări în 2016 pentru a determina cât de sănătoasă este această populație în comparație cu populația generală din SUA ... Acest raport a spus că, în orice an, deținătorii de polițe de viață de grup mor la o treime din rata populației generale din SUA. Aceștia se confruntă cu o treime din rata de mortalitate a populației generale din SUA, deci sunt sănătoși.

Ce s-a întâmplat în 2021 cu acest grup? Ei bine, haideți să vorbim despre ce s-a întâmplat în 2020. COVID a afectat pe toată lumea, iar populația generală a SUA a experimentat un exces de mortalitate mai mare din cauza COVID înainte de vaccinare decât deținătorii de viață de grup, deci această relație a ajutat. Ei bine, în 2021 acest lucru s-a inversat. Vârstele cuprinse între 25 și 64 de ani ale deținătorilor de polițe de viață de grup, așa cum a raportat Societatea de Actuari, au cunoscut un exces de mortalitate de 40%.

Populația generală a SUA în 2021 a cunoscut un exces de mortalitate de 32%. Acesta este al doilea an al pandemiei cu vaccinuri miraculoase. Nu-i așa că este interesant? Un subgrup mult mai sănătos al populației a murit cu o rată mai mare decât populația generală."
"Așadar, avem două baze de date diferite care sugerează același lucru", spune Dowd. "A fost în detrimentul sănătății tale să fii angajat în 2021 și 2022... Ceva se întâmplă cu cei mai apți dintre noi, cu studenții de la facultate, cu cei angajați, cu cei din armată, cu lucrătorii din prima linie...

Cei care sunt angajați devin invalizi mai repede decât populația generală a SUA. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Cei care au un loc de muncă printre noi sunt mai sănătoși, în general ... Dacă ai un loc de muncă, ai tendința de a fi capabil să te prezinți la serviciu. Practic, concluzia este următoarea. Singura explicație pe care o văd pentru acest lucru este obligarea pentru inoculări biologice experimentale ...

Unul dintre denunțătorii mei din [industria] asigurărilor mi-a spus că, începând cu august 2022, cohorta milenară a deținătorilor de asigurări de viață de grup încă se confruntă cu o mortalitate excesivă de 36%.

Oamenii din companiile Fortune 500 mor într-un ritm mult mai excesiv decât cei care nu sunt angajați acolo, așa că acest lucru are implicații pentru anii următori. Este o problemă de securitate națională, din câte îmi dau seama... Se pare că i-am otrăvit pe cei mai apți dintre noi obligându-i.

....

Directorul executiv al OneAmerica, Scott Davison, a declarat că o creștere de 10% a mortalității excesive în rândul persoanelor active de vârstă tânără reprezintă un eveniment cu o deviație standard de trei ori, sau o inundație care se produce o dată la 200 de ani. Asta înseamnă doar 10%. El a spus că procentul de 40% pe care l-au văzut în 2021 este pur și simplu de neînchipuit. Nici măcar nu au putut calcula ce înseamnă acest lucru.

Suntem peste 10%, deci suntem mult peste evenimentul cu o deviație standard de trei. Ceea ce nu știm sunt tendințele pe termen lung.
.....

Eu nu sunt om de știință. Nu sunt doctor. Sunt un expert în piețe de capital financiar", notează Dowd. "Ce facem pe piețele financiare de capital? Acumulăm avantaje informaționale față de alți oameni pentru a lua decizii cu privire la clasele de active, pentru a face bani înainte ca toți ceilalți să vadă schimbarea de tendință. Așa se fac bani.

Trăiesc în lumea dintre percepție, realitate și momentul în care se produce această trecere de la percepție la realitate. În acest moment, percepția a 90% din populație pare să fie că injecția COVID este sigură și eficientă, iar eu sunt nebun. Ei bine, datele mele sugerează că nu sunt nebun. Nu numai că nu sunt nebun, dar vă înșelați atât de mult încât vă va fi dăunător pentru sănătate

Sursa: https://www.theepochtimes.com/health/cause-unknown-the-epidemic-of-sudden-deaths_4916801.html?utm_source=healthtop5noe&src_src=healthtop5noe&utm_campaign=htop5-2022-12-18&src_cmp=htop5-2022-12-18&utm_medium=email&est=L4zN938fP4DoWhnAp9jACMu1CxO30gj7epYE9dbntwyjLX%2F5s7Z6mm51ZWpQO5hNpm4%3D

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

V-aţi gândit vreodată că cei morţi şi cei nenăscuţi sunt membri ai societăţii egali cu cei vii? Dar fără glas? Că noi trebuie să vorbim pentru ei?

  Steven Kessler   Societatea a fost redusă la cei care trăiesc în prezent; dar, prin această reducere, a exclus democrația celor morți și n...