luni, 9 ianuarie 2023

Unde e căinţa medicilor? Trebuie ca medicii să-şi ceară iertare? Chiar şi aşa medicina a murit! Fiecare deces şi dizabilitate, provocat de vaxxinarea arnmistică, este un cui în coşciugul ei.

Sacrificarea pacienţilor
Medicii din această țară - de fapt, din toată civilizația occidentală - le datorează cetățenilor lor scuze și explicații și, chiar și așa, s-ar putea să nu fie în măsură să salveze medicina modernă. Medicii și-au dezonorat și şi-au lipsit profesia de respect. Au promulgat un program de vaccinare Covid- 19 care acum, în mod clar, ucide o mulțime de oameni la vârste fragede și în mod nefiresc. Până în prezent, niciun grup profesional de medici, nicio asociație formală, sau jurnal important nu a cerut încetarea programului vaxx.

Semnalul de pericol a fost clar de aproape un an. Produsele ARNm realizate de Pfizer și Moderna nu au oprit transmiterea Covid-19 și au provocat daune pe scară largă, în special în rândul populației de vârstă activă între 25 și 64 de ani, care a fost obligată să facă vaccinurile pentru a-și păstra locul de muncă. Pentru întreaga populație, decesele și dizabilitățile din toate cauzele erau încă în creștere la sfârșitul anului 2022.

Tendința părea să înceapă cu morțile nefirești ale sportivilor profesioniști care cădeau morți pe terenurile de joc. Apoi, la începutul anului 2022, companiile de asigurări de viață au raportat că ratele de deces ale deținătorilor de polițe angajați de companii cu planuri de asigurare au crescut cu 40%. Cifrele fără precedent au fost confirmate la jumătatea anului 2022 de către Societatea Actuarilor - organul profesional al oamenilor care analizează efectiv statisticile pe care industria asigurărilor își bazează modelul de afaceri. De fapt, numărul de decese în exces în grupele de vârstă mai tinere crescuse dramatic - vaccinarea cu Covid a produs o creștere cu 78% a numărului de decese în exces în rândul grupei de vârstă 25-34 de ani, o creștere cu 100% a numărului de decese în exces în rândul grupei de vârstă 35-44 de ani și o creștere cu 80% a numărului de decese în exces în rândul grupei de vârstă 45-54 de ani.

Aceste semnale alarmante au sosit cu livrare specială și împachetate ca un cadou pentru profesia medicală și, în mod surprinzător, nu a apărut niciun avertisment corespunzător pentru public. Medicii au continuat să promoveze vaccinurile. Oficialii din domeniul sănătății publice (mulți dintre ei medici) din toate agențiile din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA au ascuns informații despre daunele care se făceau și au continuat să difuzeze reclame pentru vaccinare în același timp în care acești oficiali trebuie să fi observat datele îngrijorătoare care soseau. Încă din acest an nou, directorul CDC, Rochelle Walensky, a apărut în reclame televizate care promovau vaccinurile de rapel cu ARNm.

Pe scurt, o clasă profesională de care publicul depinde pentru a defini realitatea a făcut tot posibilul pentru a ascunde și distorsiona realitatea. Rețelele de știri prin cablu și ziarele au amplificat denaturările pentru a împiedica publicul să înțeleagă ce li se întâmplă într-o criză epică de sănătate mondială. Mass-media socială, gestionată în culise de agențiile guvernamentale de informații, a întărit blocarea informațiilor și propriile minciuni nefaste. Criza nu venea atât de mult de la virusul Covid-19 în sine, care avea o rată de mortalitate mult sub unu la sută dintre cei infectați; criza venea de la presupusul remediu pentru virus, vaccinurile împinse asupra cetățenilor neinformați și dezinformați.

În afara unui cerc restrâns de medici proscrişi - doctorii Malone, McCullough, Kory, Cole, Risch, Bhattacharya și alții -, medicii practicieni din America au urmat orbește și cu viclenie programul de vaccinare al guvernului. Propriul meu medic de familie mi-a spus că este "sută la sută încrezător în vaccinuri" atunci când a încercat să mă convingă să mă vaccinez. (Am refuzat.) La examenul fizic din anul următor nici măcar nu a menționat vaccinurile. Ce părere aveți despre medicii dumneavoastră? Vă întrebați ce au învățat ei?  Sau dacă au învățat ceva?

Și ce au de gând să facă acum? Să se prefacă că nimic din toate acestea nu se întâmplă? Vor continua să-i demonizeze, să-i discrediteze și să-i pedepsească pe puținii medici care nu se vor preface? Doctorul meu de la PC este în același timp și șeful departamentului de sănătate al cabinetului său. El a concediat medici și alte persoane din personal care au refuzat să facă vaccinurile impuse de compania sa. Și-a dezonorat jurământul lui hipocratic. Este la jumătatea vieții și are, în mod normal, mulți ani de muncă în față. Informațiile despre decesele și dizabilitățile cauzate de vaccinuri se vor înrăutăți, iar propriul său comportament în legătură cu criza va părea mai rău, probabil chiar și pentru el însuși. Există sute de mii de medici ca el. Până acum, la începutul anului 2023, nu există nicio mișcare generală în rândul lor pentru a explica sau a-și cere scuze pentru acțiunile lor. Ce se va întâmpla?

Vă spun eu ce se va întâmpla: medicina, așa cum am cunoscut-o, se va prăbuși, împreună cu majoritatea celorlalte activități din societatea noastră. În afară de infracțiunile etice împotriva publicului în cazul unic al urgenței Covid-19, medicii și cohortele lor administrative s-au predat pe furiș unui model de afaceri de șantaj care deja dăunase grav practicii medicale înainte ca Covid-19 să intre în scenă.

Nu uitați: ca principiu general, organismele și sistemele își ating adesea cea mai mare dimensiune chiar înainte de a dispărea sau de a eșua. Este exact ceea ce vedeți în conglomerația spitalelor din SUA. Dacă ideea a fost de a elimina redundanțele de dragul "eficienței", atunci au făcut exact ceea ce distruge ecosistemele. În orice caz, efectul net al acestei consolidări spitaliceşti a fost doar acela de a face accesul la asistență medicală mult mai dificil pentru cetățeanul mediu, iar singurul beneficiu a fost acela de a face multimilionari pe directorii care conduc spitalele.

Apoi a apărut Covid-19 și și-au decimat propria forță de muncă cu mandate de vaccinare. Acum, multe spitale abia mai pot funcționa, iar multe dintre ele au fost nevoite să închidă anumite servicii. Destul de multe spitale dau faliment, ceea ce nu face decât să alimenteze consolidarea prădătoare încă în desfășurare. Atunci când tulburările financiare, bancare și de asigurări care se profilează vor începe să muște mai târziu în acest an, spitalele se vor închide. Între timp, mult mai mulți oameni își vor pierde viața din cauza efectelor secundare dezastruoase ale vaccinurilor. Se întâmplă deja - pentru a înrăutăți lucrurile - ca persoanele rănite de vaccinuri care cer ajutor din partea sistemului medical să fie mințite, tratate greșit sau ignorate. Unii dintre aceștia sunt chiar medicii și alți profesioniști din domeniul sănătății care se ciocnesc de realitate pe calea cea grea.

Ceva va înlocui în mod emergent acest monstru pe care îl numim "asistență medicală". Poate că se va considera în continuare medicină, dar va funcționa la o scară mult mai mică, fără multe dintre scumpele și mai degrabă miraculoasele vrăjitorii de înaltă tehnologie dezvoltate în epoca noastră, dar și fără multe dintre intervențiile periculoase de înaltă tehnologie, în special produsele farmaceutice, care au fost folosite ca surse de venit supranatural de profitabile, în ciuda efectelor negative pe care le-au indus.

Își vor recăpăta medicii încrederea publicului? Va fi o luptă grea pentru ei. Vor avea un drum lung de parcurs doar pentru a-și recăpăta propria onoare și respectul de sine. Va trebui să se întâmple mai întâi un fel de act public sincer și foarte vizibil de scuze și pocăință.

Sursa: https://kunstler.com/clusterfuck-nation/repentance/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

V-aţi gândit vreodată că cei morţi şi cei nenăscuţi sunt membri ai societăţii egali cu cei vii? Dar fără glas? Că noi trebuie să vorbim pentru ei?

  Steven Kessler   Societatea a fost redusă la cei care trăiesc în prezent; dar, prin această reducere, a exclus democrația celor morți și n...