duminică, 7 februarie 2016

Val de infracţiuni ale migratorilor în Austria - Solidaritate cu popoarele oprimate ale Europei de Vest

 O uriaşă şi nebănuită schimbare de soartă face ca popoarele Ruropei de vest să trăiască astăzi ceea ce au trăit cele din centrul şi din estul Europei începând din 1945. Minciună, o realitate prefabricată, ascunderea adevărului, terorizarea oponenţilor, arestarea lor (vezi chiar astăzi în Franţa, la Calais), suprimarea dreptului la opinie şi le exprimare. Voi încerca, până la construirea unui site dedicat acestui lucru, să postez pe blogul personal cât mai multe informaţii despre atmosfera de coşmar, orwelliană, care domneşte peste Occident, pentru o monitorizare cât mai rapidă şi amplă.

Austria - 38 de infracţiuni pe zi în 2015, după datele dintre 1 ianuarie şi 31 august, faţă de 26 cu un an înainte, săvârşite de migratori - spune un raport al kinistrului de interne ca urmare a unei interpelări din parlament.
poliţia a primit ordine politice pentru a evita, amâna, nu raporta datele reale. De exemplu, cazul unui băiat de zece ani violat într-un vestiar de un irakian de 22 de ani a fost ţinut secret până când cazul a fost mediatizat pe internet. Mai multe pe


http://newobserveronline.com/austria-invaders-commit-38-crimes-a-day/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu