marți, 5 aprilie 2011

Am primit de la Fundaţia Arsenie Boca (9) - Deplasare la Valea Plopului

Doamne ajută!
 
Dragi prieteni,
 
După cum am anunţat săptămâna trecută, pe data de 16.04.2011 ne-am propus să ajungem la copii din Valea Plopului – Valea Screzii.
Necesarul acolo de data acesta, aflat în urma unei convorbiri telefonice cu pr. Nicolae Tănase este: fier beton, ciment şi cherestea. Bineînţeles că este cam imposibil să ne deplasăm cu acestea acolo pe data de 16.04., însă avem nădejde că Dumnezeu ne va da putere să-i ajutăm întru-un fel, sau poate chiar cu materiale fizic, pentru că la noi ce este cu neputinţă la Dumnezeu este cu putinţă. În orice caz, dacă nu o să puteţi ajuta cu materialele fizic, puteţi ajuta cu bani pentru ele, după putere. Necesarul de acum nu exclude ajutorarea cu produsele cu care dumneavoastră ajutaţi de obicei şi anume: alimente, produse de curăţenie şi igienă etc.
 
Deplasarea se face ca de fiecare dată, cu plecare de la sediul fundaţiei, la ora 10.15. Dorim să se meargă cu câteva maşini, iar numărul persoanelor care vor merge depinde de numărul de locuri libere în aceste maşini. Astfel, îi rugăm pe cei care au maşini personale şi care sunt interesaţi să vină, să ne ajute cu cât mai multe locuri libere în automobil şi să ne confirme numărul acestor locuri până la data de 14.04.2011.
 
Aşteptăm întrebările, ajutorul şi confirmările dumneavoastră până joi, 14 aprilie.
 
În ceea ce priveste ajutorul pe care vrem să-l oferim şi celor de la Centrul Social Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din Slobozia, Giurgiu, mulţumim pentru toată dăruirea de până acum! Sunteţi minunaţi pentru tot sprijinul oferit copiilor pe care i-am/i-aţi cercetat şi/sau dorim să-i cercetăm! Am avut o discuţie telefonică cu pr. Valentin, care ne-a transmis că ne aşteaptă cu drag să-i vizităm! Să ne dea Dumnezeu putere să ajungem şi acolo! Mai avem în vedere încă câţiva copii ( aprox. 5 la număr) pe care dorim să-i cercetăm, însă toate la timpul lor.
 
Mai jos vă transmitem materialele (care sperăm să fie de folos duhovnicesc) de săptămâna aceasta:
 
  1. Rugăciune a Părintelui Ilarion Argatu;
  2. Cum îl văd eu pe Dumnezeu? Emisiune radifonică: Sfatul înţeleptului (07 august 2010) - cu invitat Alexandru Cornel Cuc ( a 4-a imagine de pe pagina de sus în jos. Bucurie!)
  3. Despre Sfânta Împărtăşanie - Ierom. lect. dr. Petru Pruteanu.
 
Cu preţuire,
 
Irina Coşoveanu

Adresa: Str. Barbu Delavrancea Nr. 3, Et. 1, Ap. 2
Interfon 2, Sector 1, Bucureşti
Telefon: 021.223.24.96; 0724.271.236 (un nou număr de telefon)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu