luni, 4 mai 2020

CUMPĂRAȚI-VĂ ARME PENTRU AUTOAPĂRARE

John McAfee: Coronavirus is a government plot, grab your guns ... 
E o decizie pe care eu am luat-o de ceva timp şi aştept doar "relaxarea" ca să fac formalităţile necesare. Nu de alta, dar în criza, foametea, anarhia şi haosul controlat, care vor urma, vom avea parte de tâlhării şi jafuri, avute şi ele în vedere în planul de a ne pune la pământ pe toate căile posibile, astfel încât să cerem în genunchi guvernelor protecţia: adică mai multă supraveghere, mai mult control, cipuri, tatuaje digitale, suspendarea drepturilor şi libertăţilor şi tot restul cu care s-a făcut un, cred, lămuritor exerciţiu în ultimile luni. 
Americanii şi canadienii - şi nu numai ei - au cumpărat masiv arme şi muniţie în ultimile 2-3 luni, cu atât mai multe cu cât perspectivele economice au devenit mai negre, iar nevoia de autoapărare din viitorul apropiat, mai evidentă. Şi, aici ar trebui să-i credem, sau, altfel, pe americanii de rând ar trebui să-i credem pentru că ei au trăit şi trăiesc într-o societate ceva mai "înfierbântată" decât a noastră.
Este exact sfatul pe care îl dă şi excentricul John McAfee, "legendarul tech-guru", într-o intervenţie de acum 2 zile în care afirmă că pandemia este un complot al guvernelor, care ne mint şi ne înşeală şi că, în scurt timp, dacă ai mâncare dar nu ai arme să o aperi ţi-o vor lua cei care au arme şi nu au mâncare. 
Şi, adaug eu, nu e vorba numai de mâncare, ci de orice alte bunuri din care interlopii pot scoate bani, inclusiv copii şi adolescenţi, femei tinere, pentru reţelele de trafic de carne vie şi de organe.
Sau poate fi vorba de oricare dintre cei mai în putere, siliţi să muncească în condiţii de sclavie atroce, vânduţi, închiriaţi, ucişi la nevoie. (Am avut astfel cazuri chiar anii trecuţi, aici în România, şi sunt sigur că ele sunt mai multe, chiar şi în timpuri, despre care credeam că ar fi, cât de cât, normale.) 
Şi nu-mi aduceţi aminte că suntem în secolul 21 şi că nu mai e posibil! Ba tocmai pentru că suntem în secolul 21, cel al întoarcerii spre slcavia generalizată, spre zdrobirea persoanei umane şi transformarea ei într-o fiinţă sub-animalică, este şi va fi posibil.
Aşa cum este posibil în mai toate minunatele state occidentale,  cu o mare parte dintre muncitorii sezonieri români.

Aşa cum a fost, în fiecare clipă a minunatului secol 20, şi este posibil în continuare să existe sclavia sexuală, în care sunt exploataţi zeci de milioane de femei şi de copii.

Aveţi grijă! Deja cele mai negre scenarii încep să devină posibile, sau chiar sunt aplicate.
Nu vă temeţi!  Rugaţi-vă. Şi, rugaţi-vă pentru duşmanii voştri! Dar pentru apărarea celorlalţi, dacă va fi nevoie să înfruntaţi o asemenea situaţie, e bine să aveţi şi o unealtă materială.

Pt McAfee sursa:  https://decrypt.co/27447/john-mcafee-virtual-blockchain-talk


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Milioane de cetăţeni din UE se roagă pentru victoria lui Putin

Încă în șoaptă, atitudinile est-europene față de războiul din Ucraina încep să se întoarcă în favoarea Rusiei sau, cel puțin, să se îndepărt...