miercuri, 25 mai 2011

Viorica Dinu l-a condamnat definitiv şi irevocabil pe Vântu

          Udecătoarea Viorica Dinu (care, între noi fie vorba, pare dacă nu incompetentă, atunci cel puţin foarte puţin competentă, şi dacă nu co-interesată, atunci cel puţin rău intenţionată) şi-a depăşit competenţele şi, cu nişte decizii demne de anii '50, l-a făcut pe domnu Vântu, una cu pământu.
          Descinsă parcă dintr-o istorie blestemată şi roşie de sângele martirilor oprimării comuniste, dna Dinu ne anunţă că nu avem a ne interesa de procesul protejatului, pardon acuzatului, dumneaei, că presa nu are voie să scrie despre proces pentru că îl distorsionează, că publicitatea din jurul acestui caz aduce prejudicii actului de justiţie - sau actului de mânărie al justiţiabililor? -, că săracu Vântu e victima unei judecăţi populare - Deşi s-a plimbat liber fără ca nimeni să-l înjure măcar, ce să mai zic să-l atace. Păi asta e justiţie populară? Las că are dna cu pricina acum o judecată de-i sar toate penele!(Vezi mai jos câteva comentarii blânde luate de pe HotNews.) - că săracu interlop e închis degeaba, că trebuie reanalizate toate probele, reaudiaţi toţi martorii şi, eventual, pornit de la daci şi romani; adică "băi idioţilor, ciocu mic şi la coteţ, că m-am supărat rău pă voi muhaielelor şi proştilor şi inculţilor juridic şi duşmanii lu pretenu meu Sorinacio".
        
          Aşa zisul act de justiţie îndeplinit de această expresie penibilă a statuii legate la ochi, pe care nu pot să o numesc judecătoare, ci numai udecătoare, e o jignire adusă libertăţii, democraţiei, justiţiei, inteligenţei, bunului simţ, responsabilităţii, cât mai există din ele astăzi în jurul nostru şi în noi.
          CSM-ul - dacă mai există aşa ceva în afara protejării manifestărilor abuzive şi nelegale ale justiţiabililor - trebuie să acţioneze, pentru că, dacă nu o va face, tare mi-e teamă că până în momentul în care vom vedea diverşi indivizi şi individe alergând pe stradă cu robele fâlfâind, urmăriţi de cei cărora li s-a înfăptuit actul de injustiţie, nu mai e mult.
          Şi înainte de a vă lăsa să citiţi comentariile, închei, aşa cum am început: udecătoarea Dinu l-a înfundat rău de tot pe Vântu. Ceea ce însă nu ne satisface; mult mai satisfăcător ar fi să auzim că acest specimen injustiţiabil a dispărut din justiţia română şi, dacă se poate, să apară şi dovezile despre cum a visat şi a decis ea toate acestea într-o noapte în care o voce i-a spus: Vioricoo.... Vioricoo.... (completaţi cu ce credeţi că s-a întâmplat şi trimiteţi pe adresa blogului).

Comentarii (scuze pentru unele expresii mai dure):


judeca ei, oare.
adica, ma refer la capul personal, din dotare..


Marlanie tipic romaneasca!
Pe usa cabinetului ar trebui scris: scuipati aici! Asa ne trateaza asa o tratam.
Partea proasta este ca noi o si platim. Rusine!  chiar ma intrebam cind gaseste Vintu o judecatoare de cacat sa-l scoata basma curata! Ma gindeam ca nu sunt in Romanica, dar mi-am revenit. 

tot presa a incitat si in cazul achitarii de catre preacinstita judecatoare a chinezului care a transat doi oameni, i-a fiert si i-a aruncat la veceu.
stimata doamna dinu, primiti scuipatul meu ca pe o ingerinta a mea personala in constiinta unei secaturi.


 deci parerea mea acum este mai clara decat inainte de secretizare. acum sunt sigur ca vantu e vinovat si in plus a platit si judecatorul pt asta.
doar nu crede ca pt o astfel de decizie va fi aplaudata..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu