marți, 25 ianuarie 2011

SUB-OAMENI: Gelu Voican Voiculescu

Neruşinarea oamenilor lui iliescu – după modelul şefului lor – nu are limite. După ce alături de ceilalţi complotişti şi-a bătut joc de această ţară în toate modurile posibile, după ce au jefuit-o vândut-o, ruinat-o, prostit-o, depopulat-o … GVV se dă acum victimă şi vrea bani. Banii cui? Zice el: Ai statului! Dar oare cine e statul? De unde are el bani? De la onorabila sa mamă? Nu, de la noi. Adică, GVV vrea să ne mai ia odată banii.
Dezgustătoare creaturi ies din acest pământ. Chiar şi trolii pe care îi aminteam mai devreme încep să pară prietenoşi şi, oarecum, simpatici.

2 comentarii:

 1. Documente despre activitatea antedecembristă a fostului viceprimministru Gelu Voican Voiculescu, pe care le-am găsit în dosarul acestuia de la CNSAS:
  - “Despre faptul că falsific deconturile, în afară de şeful meu, mai cunoşteau majoritatea colegilor mei”
  - Referat de terminare a urmăririi penale: Inculpatul Voiculescu Gelu Voican a dat dovadă de sinceritate

  Distinsul domn Gelu Voican Voiculescu se consideră prigonit de regimul comunist şi cere 748000 de euro despăgubiri de la stat, în temeiul legii 221/2009, în principal pentru că în 1985 a fost băgat la închisoare. Procesul are termen pe 6 iunie 2011 la Tribunalul Bucureşti.

  Sorin Ovidiu Vîntu ce mai aşteaptă, de ce nu cere şi el despăgubiri? Că doar a făcut închisoare în epoca Ceauşescu, şi ştim, din cartea lui Alex Mihai Stoenescu “Interviuri despre revoluţie”, că a împrăştiat manifeste anticomuniste.

  RăspundețiȘtergere
 2. Să-l întâmpinăm cum se cuvine la termenul respectiv. Scrieţi un text (mai multe) cu informaţiile pe care le aveţi pe care sunt gata sa-l găzduiesc, îl putem băga şi în ceva presă, probabil că-l vor prelua şi alţii.
  În ceea ce-i priveşte pe Stoenescu şi pe Vântu, primul era pilottat şi plătit- cel puţin într-o anumită perioadă în care l-am şi cunoscut - de cel de-al doilea. Ca mulţi alţii de fapt.

  RăspundețiȘtergere