sâmbătă, 30 aprilie 2011

Am primit de la Fundația Arsenie Boca - 30.04.2011

Hristos a înviat!
 
Dragii noştri,
 
Mulţumim tuturor pentru urările deosebite trimise cu ocazia Sfintelor Sărbători şi pentru prezenţa la lansarea filmului Eroism şi jertfă pe Frontul de Est! Celor care au participat, să le fie de folos lecţia de istorie şi teologie oferită de dl. dr. Iosif Niculescu!
 
Sâmbătă, 7 mai, ne-am propus să mergem în vizită la copiii din comuna Slobozia, Judeţul Giurgiu (mai exact, Centrul Social Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil)! O să le ducem donaţiile dumneavoastră de până acum. Cei care pot şi doresc să aducă încă copiilor câte ceva, sunt aşteptaţi săptămâna viitoare, joi şi vineri, între orele 10.00 – 18.00, la sediul fundaţiei. În ceea ce priveşte deplasarea, o să urmăm modelul Valea Plopulu-Valea Screzii şi anume: întâlnire la sediul fundaţiei, la ora 10.15, plecare la 10.30. Dorim să se meargă cu câteva maşini, iar numărul persoanelor care vor merge depinde de numărul de locuri libere în acestea. Astfel, îi rugăm pe cei care au maşini personale şi care sunt interesaţi să vină, să ne ajute cu cât mai multe locuri libere în automobil şi să ne confirme numărul acestora până la data de 05.05.2011.
Aşteptăm întrebările, ajutorul şi cum am mai spus, confirmările dumneavoastră până joi, 5 mai.
 
Pentru că suntem încă la capitolul deplasări o să vă anunţăm programul vizitelor filatropice din luna mai: la Valea Plopului - Valea Screzii ne-am propus să mergem în ultima sâmbătă din lună, adică pe data de 28 mai 2011. O să vă reamintim şi în săptămânile ce urmează de această deplasare, când vă vom da şi lista cu necesarul de acolo. La cele două familii dorim să mergem pe data de 20 sau de 21 mai. Cei care doriţi să ne însoţiţi (vom avea nevoie de cineva care să ne ajute cu o maşină), vă rugăm să ne specificaţi cum ar fi mai bine pentru dumneavoastră în ceea ce priveşte data deplasării.
 
Din luna iunie sau/şi iulie ne vom pregăti pentru pelerinaje la Mănăstirea Prislop şi alte Mănăstiri sau Biserici (Parohia din Chichiş) care ne amintesc de Părintele Arsenie Boca şi rămâne să stabilim într-un viitor foarte apropiat programele activităţilor noastre din vară.
 
Săptămâna aceasta a ieşit de la tipar o carte editată de noi: Pagini de Pateric Românesc. Este o carte extraordinară ce cuprinde învăţături ale marilor noştri duhovnici ca: pr. Rafail Noica, pr. Sofian Boghiu, pr. Constantin Galeriu, pr. Ilie Cleopa, pr. Ioanichie Bălan, pr. Iustin Pârvu şi mulţi alţii! O găsiţi la sediul fundaţiei la preţul de numai 7 lei! Ne-am îmbogăţit oferta de carte cu mai multe titluri pe care le vom prezenta în newsletter-ele viitoare şi pe site: www.fundatiaarsenieboca.ro.
 
Ataşat găsiţi tabelul pe care vi-l trimitem lunar, cu persoanele care cer ajutor fundaţiei şi care în primul rând au nevoie de rugăciunea noastră! Mulţumim!
 
Nu uitaţi că puteţi dona 2% din impozit, Fundaţiei Creştine Părintele Arsenie Boca!
 
Materialele de săptămâna aceasta sunt:
 
  1. Apariţie editorială: Să fim oameni! Viaţa şi cuvântul Patriarhului Pavel al Serbei;
  2. Sfântul Ioan din Santa Cruz;
  3. Copiii din Glodeanu;
  4. Conferinţele Mircea Vulcănescu de la Muzeul Ţăranului Român;
  5. Despre înţelepciunea lumii acesteia.
 
Cu preţuire,
 
Irina Coşoveanu
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu