vineri, 11 martie 2011

Jurnal sentimental - Antonescu, subalternul lui Felix (în reţea)?

       Tot gândindu-mă la minunata asta de întâmplare cu viteaza Curte Supremă care sparge zidul belstemului securist şi îi ia târlicii bunelului Felix, ia să vedeţi la ce m-a dus gândul:

       Cui foloseşte alierea PNL-ului cu Felix? Păi, lui Felix evident, care cu toate televiziunile şi profesioniştii lui de toate soiurile, nu trecea de 1,5 - 2%. Aşa, haţ 7% procent fix, adică dacă USL ia 14, jumătate se duce la PSD şi jumătate la Felix. Iar PNL-ul....
       Mai mult decât atât, cui foloseşte alianţa cu PSD-ul? Lui Iliescu şi lui Felix. PNL-ul joacă şi pierde ceva electorat care cine ştie unde se va duce.
       Şi atunci, de ce alianţă şi superalianţă? Pentru apariţia lui Antonescu la televiziuni? Acolo era oricum, şi nu cred că problema lui acum e una de vizibilitate (una de trezit dimineaţa, da, una de fugit la muncă, da, dar de vizibilitate?).
      De ce o combinaţie din care PNL-ul va lua în final, din diverse cauze conjugate, mai puţin, sau poate chiar mult mai puţin, decât printr-o politică (dar politică, nu băseceală) inteligentă, jucată separat de aceste dihănii securisto-comunisto-mafiote? Să-l învingă pe Băse? Da ce, separaţi şi cu mai multe locuri în parlament nu-l învingeau?
       Păi, oricât caut, nu găsesc decât un răspuns:
       Pentru că i s-a ordonat!
       (De soţie, desigur.)
    
       Are cineva un alt răspuns?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu