sâmbătă, 12 martie 2011

Am primit de la Fundaţia Arsenie Boca (7)

Dragi prieteni,
 
Mulţumim pentru ajutorul dat până acum copiilor din Valea Plopului – Valea Screzii. Ne încântă feed-back-ul dumneavoastră! Să vă dea Dumnezeu în continuare gând bun în lucrări!
 
Ataşat găsiţi o listă cu alimente care sunt medicamente pentru trupul nostru. Acum, în post, multe fructe şi legume ne pot ajuta să-l ţinem aşa cum ar fi bine!
 
Săptămâna viitoare, miercuri, joi şi vineri e posibil să nu fim la sediu, însă puteţi să ne contactaţi pe numărul de mobil (din semnătură) oricând. Dacă doriţi să aduceţi ajutoare pentru copii o puteţi face şi în acele zile, dar vă rugăm, cu un telefon înainte! Numărul de telefon 0724 029 150 nu mai este disponibil. Vom încerca să ajungem în ţară la câteva lansări ale filmului Demascarea mai exact în Timişoara – 16.03.2011 şi Oradea17.03. 2011. Mai multe detalii aici (click).
 
Astăzi un copil de 10 ani, Dănilă Cosmin va face o operaţie de cancer la splină. Pomeniţi-l, vă rugăm, în rugăciunile dumneavoastră. Detalii despre el şi despre cum îl puteţi ajuta găsiţi aici (click).
 
Noutăţile de săptămâna acesta sunt:
 
  1. Sfântul Noul Mucenic Evghenie Rusul (atenţie! materialul conţine imagini dureroase);
  2. Icoana făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Ghighiu, la Biserica Icoanei din Bucureşti în această sâmbătă şi Dumnică;
  3. Judecata aproapelui.
 
Cu preţuire,
 
Irina Coşoveanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu